Wilde Chaga Paddenstoelen Stukken

14,95

Op voorraad

Categorie:

Wilde Chaga Paddenstoelen StukkenBent u op zoek naar onbewerkte wilde Chaga paddenstoelen stukken? Wilt u graag de authentieke ervaring van de Chagapaddenstoel zelf ervaren? Met deze stukken wilde Chaga kunt u zelf uw elixir of drankje maken. Zuiverder kan gewoon niet.
Diep in de Estlandse, biologische bossen groeien de Chagapaddenstoelen van Chaga Health. Dankzij een oud familierecept produceren zij hoogwaardige Chaga elixers, poeders en ook onbewerkte stukken wilde Chaga. Met deze stukken wilde Chaga kunt u zelf uw elixir of drankje maken. Zuiverder kan gewoon niet.

Dit unieke product wordt geleverd in een papieren zak. Hiermee haalt u een stukje van de Estlandse bossen rechtstreeks in huis. Puur, zuiver en onbewerkt! De Chagapaddenstoel bevat vele waardevolle vitaminen en antioxidanten.


Dit unieke product wordt geleverd in een papieren zak. Hiermee haalt u een stukje van de Estlandse bossen rechtstreeks in huis. Puur, zuiver en onbewerkt! Door de speciale samenstelling van de chagapaddenstoel bevat het poeder de nodige vitaminen en antioxidanten.


Biologisch voedingssupplement

Natuurlijke bron van vitamine B1, B2, B5

Rijk aan antioxidanten

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Authentieke, onbewerkte Chaga stukken

Rechtstreeks uit de Estlandse bossen

Vegan, cafeïnevrij en glutenvrij


Ingrediënten:

Chaga (Inonotus obliquus) brokken*. | 130 gram

*biologisch gecertificeerd


Chaga brokken bereiden:

Traditioneel recept: Kook water en laat het afkoelen naar ongeveer 50 graden.  Gebruik 1 brok Chaga op 200 ml water. Laat het 5-6 uur sudderen. Haal het brok er uit. Verwarm daarna de overgebleven vloeistof opnieuw tot 40-50 graden. Plaats dan het brok terug in de vloeistof en laat het brouwen voor 4-5 uren. Haal het chaga brok eruit en giet de vloeistof in een glazen pot of fles. Bewaar het mengsel in de koelkast (max. 4 dagen). Drink 1 – 2 bekertjes per dag voor minimaal 3 weken. Het best voor de maaltijd. Het gebruikte brok Chaga kan hergebruikt worden om nog maximaal 5 x dit drankje te maken.

Van Chaga brokken is ook zelf Chaga poeder te maken met een koffiemolen.

Wilt u een tinctuur maken? Week de Chaga brokjes dan in 40% alcohol gedurende 2 tot 4 uur.

De smaak van Chaga is redelijk mild, zelfs als het lang getrokken heeft. Wilt u de smaak toch wat zoeter hebben dan kunt u bijvoorbeeld kaneel of ahornsiroop toevoegen.


Inhoud:
130 gram


Waarschuwing:
Een gezonde voeding en levensstijl is gebaseerd op de gevarieerde voeding! De dagelijkse aanbevolen consumptie mag niet worden overschreden. Een voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerd dieet.
Meer Poeders1 2 3