Snow Fungus capsules Mushrooms4life

25,95

Snow Fungus capsules kopen? Deze verpakking bevat 60 capsules.

Deze paddenstoel bevat grote hoeveelheden polysachariden, antioxidanten die kunnen helpen de huid gehydrateerd te houden, de zenuwgroei te bevorderen en de hersenen te ondersteunen.

Op voorraad

Categorieën: , ,

Snow Fungus capsules Mushrooms4life 

De Snow Fungus staat in Nederland ook wel bekend als ‘zilveroortjes’, ‘witte fungus’ , Tramella en ‘witte sponspaddenstoel’. In de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt de Snow Fungus ook wel ‘paddenstoel van de schoonheid genoemd.


Deze biologische Snow Fungus capsules van Mushrooms4Life bevatten een full spectrum vruchtlichaam extract van de Snow Fungus (Tremella Fuciformis). Twee capsules bevatten 800 mg Snow Fungus biologisch vruchtlichaam extract, zonder kunstmatige toevoegingen. Hierdoor is het product ook uitermate geschikt voor vegetariërs en veganisten.


VoordelenEr zijn een hoop voordelen aan het gebruik van deze capsules. Hierboven zijn er al een aantal beschreven. Verder helpen deze capsules ook bij de onderstaand:

Snow Fungus paddenstoelen bevatten veel vitamine D en zijn rijk aan antioxidanten en mineralen.

Snow Fungus -paddenstoelen kunnen de niveaus van hyaluronzuur in het lichaam verbeteren, wat kan helpen de huid te hydrateren en te verbeteren.

Snow Fungus is nuttig gebleken bij het verlagen van cholesterol bij muizen.

Het opnemen van Snow Fungus in het dieet kan het immuunsysteem helpen versterken.Eigenschappen
100% Snow Fungus (Tremella Fuciformis)
Een full spectrum biomassa van vruchtlichamen
800 mg Snow Fungus per twee capsules
Biologisch gecertificeerd (Soil Association)
Zonder vulmiddelen
Geschikt voor vegetariërs en veganisten
Inhoud: 60 capsules


Ingrediënten
Biologische Snow Fungus (Tremella Fuciformis) vruchtlichaam extract*, plantaardige cellulosecapsule (Hydroxypropylmethylcellulose) *Biologisch


Inhoud 2 capsules
Biologische Snow Fungus (Tremella Fuciformis) vruchtlichaam extract 800 mg


Over Mushrooms4lifeMushrooms4life is opgericht door de wereldberoemde onderzoeker en auteur Martin Powell als onderdeel van zijn missie om de beschikbaarheid van hoogwaardige biologische paddenstoel-supplementen tegen betaalbare prijzen uit te breiden.


Bij Mushrooms4Life begrijpen we dat elke paddenstoel zijn eigen unieke karakter, eigenschappen en voedingsprofiel heeft. We besteden de grootste zorg aan het gebruik van alleen de hoogste kwaliteit grondstoffen, zorgvuldig geselecteerd om de volledige activiteit van elke paddenstoel te leveren.


We gebruiken nooit bindmiddelen, additieven, kunstmatige ingrediënten of chemicaliën in onze producten en wij kopen al onze paddenstoelen rechtstreeks bij onze doorgelichte deskundige telers, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de hoogste kwaliteitssupplement krijgt met de meest gunstige eigenschappen.


Bewaaradvies
Bewaren op een koele, droge plaats zonder direct zonlicht.


Dosering
Volwassenen nemen 2 capsules, 1-3 keer per dag met of zonder voedsel.


Waarschuwing
De aangegeven aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Buiten het bereik van jonge kinderen en huisdieren houden.
Meer Mushrooms4life1 2 3 4 5