SHIITAKE CAPSULES

14,95

Shiitake capsules worden gemaakt van biologisch geteelde shiitake paddenstoelen. De shiitake staat bekend om zijn medicinale werking. Shii-take (Lentinula Edodes) behoort tot de lekkerste eetbare paddenstoelen in de wereld.

Shiitake Capsules Biologisch

(Latijnse naam: Lentinulaedodes


Shiitake-champions

Shiitake capsules worden gemaakt van biologisch geteelde shiitake paddenstoelen. De shiitake staat bekend om zijn medicinale werking. Shii-take (Lentinula Edodes) behoort tot de lekkerste eetbare paddenstoelen in de wereld. Het wordt door diverse chefkoks beschouwd als een ware delicatesse.


Deze Japanse lekkernij heeft verscheidene medicinale kwaliteiten. Shiitake / Shii-take heeft zijn naam te danken aan de boom waarop deze van origine groeit. De Shii-boom, ‘Take” betekent paddenstoel in het Japans.


Voedingsrijk en erg gezond

De shii-take paddestoel zit vol met mineralen zoals kalium, zink, ijzer, fosfor en de vitaminen B1 en B2. De polysacchariden stimuleren het lichaamseigen afweersysteem. Deze paddenstoel wordt al eeuwen lang bewonderd vanwege zijn waardevolle ingrediënten. Daarnaast is dit supplement een uitstekende aanvulling op een vegan dieet.


Kenmerken
100% natuurlijk
Biologisch gecertificeerd
Hoogste kwaliteit
Hersluitbare verpakking
Een natuurlijke bron van vitamine B


Ingrediënten:
Biologische Shiitake (Lentinula edodes) extract


Inhoud:
60 stuks (450mg per plantaardige capsule)


Voedingswaarde per 100 gram:

Energie 1214kJ/ 291kcal
Eiwitten 21.7 gram
Koolhydraten 25.6 gram
Suikers 7.4 gram
Vetten 2.1 gram
Verzadigde vetten 0.4 gram
Vezels 41.3 gram
Natrium < 0.1 gram
100% Natuurlijk en biologisch product


Gebruik:
1 tot 3 maal daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd met water innemen. (indien niet anders voorgeschreven). Dosering niet overschrijden. Geschikt voor vegetariërs. Wij bieden ook Shiitake poeder aan, handig door smoothies en ontbijt.


Bewaren:
Bewaar dit product op kamertemperatuur in een gesloten verpakking. Buiten bereik van kinderen houden.


Over Paddenstoelen.org:Paddenstoelen.org biedt de mooiste paddenstoelen supplementen aan zonder onnodige toevoegingen. Biologisch gecertificeerd (SKAL). Met de grootste zorg worden de paddenstoel-poeders samengesteld. Hierdoor kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit waarborgen. Na de oogst worden de paddenstoelen direct verwerkt tot onbewerkte verpoederde vruchtlichamen. Iedere paddenstoel heeft zijn eigen unieke karakter en eigenschappen. Ons doel is om de mooiste paddenstoel-supplementen aan te bieden voor een zo gunstig mogelijke prijs.

SKAL Gecertificeerd: NL-BIO-01
shiitake
Let op:
De aangegeven aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Als u borstvoeding geeft, zwanger bent of zwanger wilt worden, dient u uw arts of therapeut te raadplegen voordat u dit product gebruikt.
Meer Capsules1 2
Ingrediënten

Biologische Shiitake (Lentinula edodes)

VOEDINGSWAARDEN per 100 gram:
Energie 1214kJ/ 291kcal
Eiwitten 21.7 gram
Koolhydraten 25.6 gram
Suikers 7.4 gram
Vetten 2.1 gram
Verzadigde vetten 0.4 gram
Vezels 41.3 gram
Natrium < 0.1 gram
100% Natuurlijk en biologisch product