REISHI CAPSULES

15,95

Volgens de Chinese kruidengeneeskunde is deze paddenstoel niet alleen bijzonder vanwege zijn mooie uiterlijk, maar ook om zijn medicinale potentie voor een groot spectrum van aandoeningen.

Reishi capsules 60 stuks

(Ganoderma Lucidum)


Reishi capsules. De Chinese benaming voor deze bijzondere paddenstoel is Ling Zhi ‘goddelijke paddenstoel der onsterfelijkheid’. Volgens de Chinese kruidengeneeskunde is deze paddenstoel niet alleen bijzonder vanwege zijn mooie uiterlijk, maar ook om zijn medicinale potentie voor een groot spectrum van aandoeningen.


Onze Reishi paddenstoelen groeien op een plantage gelegen in de Qingyuan provincie. Naast dat het bekend staat als China’s ‘paddenstoel stad’, wordt het ook erkend als de beste ecologische omgeving in het land. Onze leverancier leidt de export naar Europa en de VS al meer dan 15 jaar en is een technologische leider in de teelt van champignons. Temperatuur, vochtigheid, kooldioxide, lichtintensiteit en voedingsstoffen worden nauwgezet geregistreerd om optimale groeivoorwaarden te handhaven.


De Reishi paddenstoelen worden geteeld op hout, met gebruik van de schors van de basswood boom. Het hout wordt gesneden in vakken van 30cm die worden gesteriliseerd met behulp van hete stoom. De stukken hout worden in plastic zakken gedaan en Reishi paddenstoel sporen worden op de houten ondergrond geplaatst, onder steriele omstandigheden. Wanneer gekweekt in de juiste groeiomstandigheden (warmte en vocht) groeien de sporen en verspreiden zich over het voedzame basswood hout. De Reishi sporen worden op deze manier vier maanden gekweekt, en vervolgens verplaatst naar een groeibasis waar temperaturen worden gehandhaafd rond de 25 °C. De Reishi’s worden begraven net onder het grondoppervlak en groeien dan in de komende drie maanden uit tot volwassen paddenstoelen.


Tussen augustus en oktober van elk jaar worden deze volgroeide paddenstoelen geoogst. De paddenstoelen worden individueel gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze de juiste kwaliteit, grootte en kleur hebben, voordat ze worden gereinigd en volledig gedroogd. De gedroogde paddenstoelen kunnen vervolgens mechanisch worden verpulverd tot een fijn poeder.


100% natuurlijk
Biologisch gecertificeerd
Hoogste kwaliteit
Hersluitbare verpakking
Goed voor het immuunsysteem
60 stuks


Ingrediënten:
Biologische Reishi (Ganoderma Lucidum)


Inhoud:
125 gram


Voedingswaarden per 100 gram:
Energie 877kJ/ 217 kcal
Eiwitten 9.2 gram
Koolhydraten < 0.1 gram
Suikers 0.27 gram
Vetten 0.8 gram
Verzadigde vetten 0.2 gram
Vezels 86.4 gram
Natrium < 0.1g
100% Natuurlijk en biologisch product


Gebruik:
1 tot 3 maal daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd met water innemen. (indien niet anders voorgeschreven). Dosering niet overschrijden. Geschikt voor vegetariërs. Wij bieden ook Reishi poeder aan, handig door smoothies en ontbijt.


Bewaren:
Bewaar dit product op kamertemperatuur in een gesloten verpakking. Buiten bereik van kinderen houden.

Over Paddenstoelen.org:Paddenstoelen.org biedt de mooiste paddenstoelen supplementen aan zonder onnodige toevoegingen. Biologisch gecertificeerd (SKAL). Met de grootste zorg worden de paddenstoel-poeders samengesteld. Hierdoor kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit waarborgen. Na de oogst worden de paddenstoelen direct verwerkt tot onbewerkte verpoederde vruchtlichamen. Iedere paddenstoel heeft zijn eigen unieke karakter en eigenschappen. Ons doel is om de mooiste paddenstoel-supplementen aan te bieden voor een zo gunstig mogelijke prijs.

SKAL Gecertificeerd: NL-BIO-01
shiitake
Let op:
De aangegeven aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Als u borstvoeding geeft, zwanger bent of zwanger wilt worden, dient u uw arts of therapeut te raadplegen voordat u dit product gebruikt.[cresta-social-share]


Meer CapsulesResultaat 1–3 van de 6 resultaten wordt getoond

 • herkomst chaga paddenstoel-1

  CHAGA CAPSULES

  Chaga is een parasitaire zwam die hoofdzakelijk op berken groeit. Chaga is een harde, gebarsten uitstulping die aan de buitenkant zwart is en van binnen helderoranje. Chaga is een zogenaamde adaptogeen. Adaptogene planten en paddenstoelen helpen ons lichaam weer in balans te komen.

  15,95
 • cordyceps kopen-1

  CORDYCEPS CAPSULES

  Cordyceps, ook wel ‘inktzwam’ genoemd bevat zeer diverse bestanddelen. Deze eiwitrijke paddenstoel bevat een spectrum aan mineralen, sporenelementen en ook bijna alle B-vitaminen.

  15,95
 • Lion's Mane kopen-1

  LION’S MANE CAPSULES

  Lion’s mane ook wel ‘pruikzwam’ of ‘aspergezwam’ genoemd is een prachtige paddenstoel om te zien. Het vruchtlichaam is eetbaar en kan herkend worden aan de lange en hangende stekels; de smaak is te vergelijken met die van zeevruchten.

  15,95
1 2
0

€0,00