Maitake capsules Mushrooms4life

22,95

Maitake ‘The Dancing Mushroom’ wordt traditioneel gezien als de paddenstoel voor een gezond immuunsysteem.

Op voorraad

Categorieën: , ,

Maitake capsules Mushrooms4lifeWe begrijpen dat elke paddenstoel zijn eigen unieke karakter, eigenschappen en voedingsprofiel heeft. Om het effect van elke paddenstoel te maximaliseren, besteden we de grootste zorg aan het kweken van de paddenstoel op zijn optimale voedingsmedium en het selecteren van de specifieke delen van de paddenstoel die nodig zijn om de grootste hoeveelheden actieve voedingsstoffen te leveren. Alleen op deze manier kan je een breed scala van belangrijke actieve voedingsstoffen leveren.


Maitake ‘The Dancing Mushroom’ wordt traditioneel gezien als de paddenstoel voor een gezond immuunsysteem.


Over Mushrooms4life Maitakeull-spectrum
Gekweekt op biologische bruine rijst onder natuur identieke omstandigheden
Gecombineerd warm water en ethanolische extracten
Dit product is van nature gluten-, zuivel- en sojavrij
Geschikt voor vegetariërs en veganisten
Ingrediënten

Maitake capsules Mushrooms4life bevat: Biologische Maitake (Grifola frondosa) biomassa, Organische Maitake (Grifola frondosa) vruchtlichaam extract, * plantaardige cellulose capsule (Hydroxypropyl methyl cellulose. * Niet-biologisch


Inhoud 2 capsules
Organische Maitake (Grifola frondosa) 900 mg
Volledige spectrum biomassa met mycelium en jonge vruchtlichamen
Organische Maitake (Grifola frondosa) 100 mg


Over Mushrooms4lifeMushrooms4life is opgericht door de wereldberoemde onderzoeker en auteur Martin Powell als onderdeel van zijn missie om de beschikbaarheid van hoogwaardige biologische paddenstoel-supplementen tegen betaalbare prijzen uit te breiden.


Bij Mushrooms4Life begrijpen we dat elke paddenstoel zijn eigen unieke karakter, eigenschappen en voedingsprofiel heeft. We besteden de grootste zorg aan het gebruik van alleen de hoogste kwaliteit grondstoffen, zorgvuldig geselecteerd om de volledige activiteit van elke paddenstoel te leveren.


We gebruiken nooit bindmiddelen, additieven, kunstmatige ingrediënten of chemicaliën in onze producten en wij kopen al onze paddenstoelen rechtstreeks bij onze doorgelichte deskundige telers, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de hoogste kwaliteitssupplement krijgt met de meest gunstige eigenschappen.


Bewaaradvies
Bewaren op een koele, droge plaats zonder direct zonlicht.


Dosering
1 tot 3 maal daags 2 capsules


Waarschuwing
De aangegeven aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Buiten het bereik van jonge kinderen en huisdieren houden.
Meer Mushrooms4life1 2 3 4 5