LION’S MANE POEDER

15,95

Lion’s mane ook wel ‘pruikzwam’ of ‘aspergezwam’ genoemd is een prachtige paddenstoel om te zien. Het vruchtlichaam is eetbaar en kan herkend worden aan de lange en hangende stekels; de smaak is te vergelijken met die van zeevruchten.

 

Op voorraad

Categorieën: , ,

Lion’s Mane poeder 125 gram

(Hericium erinaceus)


Lion’s mane ook wel ‘pruikzwam’ of ‘aspergezwam’ genoemd is een prachtige paddenstoel om te zien. Deze paddenstoel heeft de voorkeur om op hardere houtsoorten te groeien, zoals de beuk. Het vruchtlichaam is eetbaar en kan herkend worden aan de lange en hangende stekels; de smaak is te vergelijken met die van zeevruchten.


De pruikzwam komt voor in Noord-Amerika, Europa en Azië. De kleur van de pruikzwam is wit tot lichtoranje. De paddenstoel kan een doorsnede hebben van 25 centimeter. De pruikzwam is populair in de Chinese keuken. Na het oogsten van de pruikzwam wordt deze verwerkt tot een fijn poeder.


100% natuurlijk
Biologisch gecertificeerd
Hoogste kwaliteit
Hersluitbare verpakking
Met handig doseerschepje
Lekkere zachte smaak
Voor focus, geheugen en een goed humeur
125 gram


Ingrediënten:
Biologische Lion’s Mane (Hericium erinaceus)


Inhoud:
125 gram


Voedingswaarden per 100 gram:
Energie 283 kcal / 1180 KJ
Eiwitten 20,1 gram
Koolhydraten 25.6g
Sugar 23,9 gram
Vetten 2,8 gram
Verzadigde vetten 1,2 gram
Vezels 41,4 gram
Natrium 0.1 gram
*100% natuurlijk en biologisch product


Gebruik:
Volwassenen nemen 1 tot 4 maal daags 1 maatschepje poeder. U kunt Lion’s Mane poeder mengen met water of voedsel. Ook verkrijgbaar biologische  Lion’s Mane in capsules!


Bewaren:
Bewaar dit product op kamertemperatuur in een gesloten verpakking. Buiten bereik van kinderen houden.


Over Paddenstoelen.org:Paddenstoelen.org biedt de mooiste paddenstoelen supplementen aan zonder onnodige toevoegingen. Biologisch gecertificeerd (SKAL). Met de grootste zorg worden de paddenstoel-poeders samengesteld. Hierdoor kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit waarborgen. Na de oogst worden de paddenstoelen direct verwerkt tot onbewerkte verpoederde vruchtlichamen. Iedere paddenstoel heeft zijn eigen unieke karakter en eigenschappen. Ons doel is om de mooiste paddenstoel-supplementen aan te bieden voor een zo gunstig mogelijke prijs.

SKAL Gecertificeerd: NL-BIO-01
Lion's Mane
Let op:
De aangegeven aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Als u borstvoeding geeft, zwanger bent of zwanger wilt worden, dient u uw arts of therapeut te raadplegen voordat u dit product gebruikt.[cresta-social-share]


Meer PoedersResultaat 1–3 van de 9 resultaten wordt getoond

 • Biologische B12 uit Shiitake

  B12 uit biologische Shiitake
  Optimale dosis 20mcg vitamine B12
  Een complete bron van B12

  11,95
 • Immuno Poeder Chaga & Zwarte Bes

  Immuno Poeder Chaga & Zwarte Bes

  Wilde Chaga paddenstoelen poeder Bio 60gr

  Een  biologisch voedingssupplement rijk aan antioxidanten. Een natuurlijke bron van vitamine C, B1 en B2. Biologisch gecertificeerd en rechtstreeks uit de Estlandse bossen.

  13,95
 • Wilde Chaga Paddenstoelen Poeder

  Wilde Chaga Paddenstoelen Poeder

  Wilde Chaga paddenstoelen poeder Bio 30gr

  Een  biologisch voedingssupplement rijk aan antioxidanten. Een natuurlijke bron van vitamine B1, B2 en B5. Biologisch gecertificeerd en rechtstreeks uit de Estlandse bossen.

  9,95
1 2 3
0

€0,00