Lion’s Mane capsules Pure Mushrooms

16,95

Het is dé paddenstoel als het gaat om een cognitieve boost. 

Op voorraad

Categorieën: ,

Pure Mushrooms Lion’s Mane – Paddenstoelen Extract – 60 vegicaps – BIO

Pure Mushrooms Lion’s Mane capsules bevatten een 100% extract van vruchtlichaam van de Lion’s Mane zwam (Hericium erinaceus). Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is Lion’s Mane al eeuwenlang één van de meest geliefde paddenstoelen. Het is dé paddenstoel als het gaat om een cognitieve boost.

Lion’s Mane capsules Pure Mushrooms bevatten een biologisch, zuiver extract van het vruchtlichaam van de Lion’s Mane paddenstoel. De Lion’s Mane supplementen van Pure Mushrooms worden geteeld op een natuurlijke voedingsbodem met biologisch gemengd zaagsel (78%), biologische tarwezemelen (20%), biologisch suikerriet (1%) en natuurlijke limoen (1%). Een capsule bevat 320 milligram Lion’s Mane extract, aangevuld met acerola extract voor een extra boost aan vitamine C. Het supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
 • 320 mg extract van vruchtlichaam (11:1), 20 mg acerola (Malpgihia glabra) per capsule
 • Dagelijkse dosering: één tot driemaal daags 2 capsules
 • Gekweekt op een natuurlijke voedingsbodem
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • 100% biologisch
 • Gluten-, soja- en zuivelvrij
 • Geleverd in stazak met 60 capsulesWaar wordt deze paddenstoel voor gebruikt?

Lion’s Mane wordt gebruikt om je hersenfuncties vitaal te houden. Ook wanneer je jong bent en last hebt van een slechte concentratie, kun je veel baat hebben bij Lions Mane. Door stress, depressie, angsten enzovoort is het heel goed mogelijk dat je hersenen vermoeid zijn. Lions Mane geeft het brein een boost en maakt het mogelijk beter in staat te zijn de cognitieve functies te gebruiken. Deze paddenstoel wordt met name gebruikt als nootropic: zo ondersteunt het bij het leer- en concentratievermogen.

Lion’s Mane ervaringen

De Lions Mane staat bekend vanwege zijn positieve effecten op de hersenen, maar daarnaast kent deze paddenstoel ook nog andere voordelen. Zo helpt de paddenstoel bij diverse klachten:

 • Hersenen, focus en geheugen
 • Stress en emotionele klachten
 • Ondersteuning maag- en darmstelsel
 • Verbeteren van focus en concentratie

Inhoud van de verpakking

 • 60 plantaardige capsules

Ingrediënten

Ingrediënten: Lion’s Mane (Hericium erinaceus) extract*, acerola* (Malpgihia glabra), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule).
* van biologische oorsprong

Dosering

Eén tot driemaal daags 2 capsules. Innemen voor of na de maaltijd.

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Enkel geschikt voor volwassenen. Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Je kunt dit supplement met Lion’s Mane zonder problemen gebruiken. De kans op bijwerkingen is nihil.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gezonde en gevarieerde voeding. Gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. In geval van medicijngebruik of bij ziekte raadpleeg voor gebruik een arts.