Immuno Poeder Chaga & Zwarte Bes

13,95

Wilde Chaga paddenstoelen poeder Bio 60gr

Een  biologisch voedingssupplement rijk aan antioxidanten. Een natuurlijke bron van vitamine C, B1 en B2. Biologisch gecertificeerd en rechtstreeks uit de Estlandse bossen.

Categorieën: , ,

Immuno Poeder Chaga & Zwarte BesBent u op zoek naar een zeer goede boost voor uw weerstand? Immuno Poeder Chaga & Zwarte Bes is een hoogwaardig chagapoeder met zwarte bes en is rijk aan vitamine C, B1 en B2. De Chaga-paddenstoel is een van de bekendste en populairste paddenstoelen in Nederland.


Deze Chaga is afkomstige uit de puurste en biologische bossen van het mooie Estland. Diep in de Estlandse, biologische bossen groeien de Chaga-paddenstoelen van Chaga Health. Dankzij een oud familierecept produceren zij hoogwaardige Chaga elixers, poeders en ook onbewerkte wilde Chaga poeder.


Dit unieke product wordt geleverd in een papieren zak. Hiermee haalt u een stukje van de Estlandse bossen rechtstreeks in huis. Puur, zuiver en onbewerkt! Door de speciale samenstelling van de chaga-paddenstoel bevat het poeder de nodige vitaminen en antioxidanten.


Hoogwaardige Chagapoeder met zwarte bes
Rijk aan vitamine C, B1 en B2
Ideaal voor in smoothies, baksels, koffies of thee
Dubbele water-extractie methode
Chaga uit biologische Estlandse bossen
Estland is het eerste land in 2022 dat biologisch gecertificeerd is
Vegan, cafeïnevrij en glutenvrij
Zonder onnodige vulstoffen
Biologisch gecertificeerd
Inhoud: 60 gram (ongeveer 30 porties)
Geleverd in een papieren zakje


Ingrediënten:
Zwarte bes poeder (Ribes nigrum) 36,5% *, chaga poeder (Inonotus obliquus) 24% *, duindoornbessenpoeder (Hippophae rhamnoides)*, dennenknoppenpoeder (Picea abies) *, vitamin C (L-ascorbinezuur).

* biologisch gecertificeerd


Chaga poeder gebruik:
Meng 1 theelepel poeder heet water of met uw favoriete thee (water even een beetje laten afkoelen), wacht 15 minuten zodat het goed kan mengen. Poeder kan ook worden toegevoegd aan bijvoorbeeld smoothies, ontbijtjes, pap en yoghurt. De aanbevolen dagelijkse consumptie is maximaal 4 theelepels per dag.


Inhoud:
60 gram (ongeveer 30 porties)


Waarschuwing:
Een gezonde voeding en levensstijl is gebaseerd op de gevarieerde voeding! De dagelijkse aanbevolen consumptie mag niet worden overschreden. Een voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerd dieet. 


Meer PoedersResultaat 1–3 van de 8 resultaten wordt getoond

 • Immuno Poeder Chaga & Zwarte Bes

  Immuno Poeder Chaga & Zwarte Bes

  Wilde Chaga paddenstoelen poeder Bio 60gr

  Een  biologisch voedingssupplement rijk aan antioxidanten. Een natuurlijke bron van vitamine C, B1 en B2. Biologisch gecertificeerd en rechtstreeks uit de Estlandse bossen.

  13,95
 • Wilde Chaga Paddenstoelen Poeder

  Wilde Chaga Paddenstoelen Poeder

  Wilde Chaga paddenstoelen poeder Bio 30gr

  Een  biologisch voedingssupplement rijk aan antioxidanten. Een natuurlijke bron van vitamine B1, B2 en B5. Biologisch gecertificeerd en rechtstreeks uit de Estlandse bossen.

  9,95
 • herkomst chaga paddenstoel

  CHAGA POEDER

  Chaga is een parasitaire zwam die hoofdzakelijk op berken groeit. Chaga is een harde, gebarsten uitstulping die aan de buitenkant zwart is en van binnen helderoranje. Chaga is een zogenaamde adaptogeen. Adaptogene planten en paddenstoelen helpen ons lichaam weer in balans te komen.

  16,95
1 2 3
0

€0,00