Gefermenteerde Myco Blend

29,95

Gefermenteerde cordyceps, reishi-sporen en Lion’s Mane in capsule.

Op voorraad

Categorieën: ,

Gefermenteerde Myco Blend Bio (60 caps)

Gefermenteerde Myco Blend is een combinatie van vruchtlichamen en sporen van gefermenteerde paddenstoelen, elk bekend om hun waardevolle voedingseigenschappen. Dit voedingssupplement van Living Nutrition combineert cordyceps, reishi-sporen en Lion’s Mane voor een gefermenteerde mix. In de Traditionele Chinese Geneeskunde staan deze paddenstoelen bekend om hun adaptogene eigenschappen. Het resultaat is een 100% biologisch voedingssupplement. Puur natuur! Dankzij de speciale kefir-kombucha-fermentatie wordt de biologische beschikbaarheid van de ingrediënten op natuurlijke wijze verhoogd. Dit levert een natuurlijk versterkt voedingssupplement op dat een compleet spectrum aan microflora en enzymen biedt. Een dagdosering van 2 capsules bevat 800 mg paddenstoelen.

Dit gefermenteerde kruidensupplement wordt geleverd in een stevig, glazen potje met 60 capsules. De producten van Living Nutrition zijn geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met een glutenallergie.
 

Gefermenteerd voedingssupplement met cordyceps, lion’s mane en reishi sporen

Rijk aan microflora en enzymen

Zacht voor de maag

Met een hoge bio-beschikbaarheid dankzij fermentatie

Capsule kan worden geopend om makkelijk door eten te mengen

100% biologisch

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Glutenvrij

Vrij van additieven

Inhoud: 60 capsules

 

Dosering

Voor dagelijks onderhoud 1 tot 2 capsules per dag bij de maaltijd innemen. Capsules kunnen eenvoudig worden geopend en toegevoegd aan drankjes of voedsel. Vermijd inname met (zeer) warme voedingsmiddelen of dranken, die de delicate voedingsstoffen kunnen beschadigen.

Samenstelling per dagdosering (2 capsules)

Kefir-kombucha gefermenteerd en gevriesdroogd:

  • Biologisch gefermenteerde Cordyceps (Cordyceps militaris) vruchtlichaam – 300 mg
  • Biologisch gefermenteerde Lion’s Mane (Hericium erinaceus) vruchtlichaam – 300 mg
  • Biologisch gefermenteerde Reishi sporen (Ganoderma lucidum) – 200 mg

Ingrediënten

Gefermenteerde Cordyceps (Cordyceps militaris) vruchtlichaam*, gefermenteerde Lion’s Mane (Hericium erinaceus) vruchtlichaam*, gefermenteerde Reishi (Ganoderma lucidum) sporen*, gefermenteerde tapioca (capsule)*
*Gecertificeerde biologische ingrediënten

Waarschuwingen:

De vermelde aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.