Gefermenteerde Lion’s Mane

29,95

Lion’s mane staat bekend als de ‘bergpriester’-paddenstoel en wordt traditioneel gebruikt om focus en concentratie te ondersteunen.

Op voorraad

Categorieën: ,

Gefermenteerde Lion’s Mane Bio (60 caps)

Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is Lion’s Mane al eeuwenlang één van de meest geliefde paddenstoelen. Lion’s Mane staat bekend als de ‘bergpriester’-paddenstoel en wordt traditioneel gebruikt om cognitie te ondersteunen.

Gefermenteerde Lion’s Mane is een traditioneel voedingssupplement met gefermenteerd Lion’s Mane dat bekend staat om zijn gunstige eigenschappen. Puur natuur én 100% biologisch. Dankzij de speciale kefir-kombucha-fermentatie wordt de biologische beschikbaarheid van de ingrediënten op natuurlijke wijze verhoogd.

Lion’s Mane wordt steeds populairder vanwege zijn vermogen om de productie van zenuwgroeifactor (NGF) te stimuleren, die de groei en communicatie van cellen van het zenuwstelsel beïnvloedt.

In de traditionele Chinese geneeskunde wordt het ook gebruikt om spijsverteringsproblemen, hormonen en levergezondheid te ondersteunen. In het Westen wordt leeuwenmanenpaddenstoel beschouwd als een ‘noötropicum’ voor cognitieve verbetering.

Fermented Lion’s Mane wordt geleverd in een stevig, glazen potje met 60 capsules. De producten van Living Nutrition zijn geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met een glutenallergie.
 

Gefermenteerd voedingssupplement met Lion’s Mane

Rijk aan microflora en enzymen

De paddenstoel voor cognitieve helderheid

Ondersteund focus en concentratie

Zacht voor de maag

Met een hoge bio-beschikbaarheid dankzij fermentatie

Capsule kan worden geopend om makkelijk door eten te mengen

100% biologisch

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Glutenvrij

Vrij van additieven

Inhoud: 60 capsules

 

Dosering Gefermenteerde Lion’s Mane

Tweemaal daags 1 capsule bij de maaltijd innemen. De capsules kunnen worden geopend en toegevoegd aan drankjes of voedsel. Vermijd inname met (zeer) warme voedingsmiddelen of dranken, die de delicate voedingsstoffen kunnen beschadigen.

Samenstelling per dagdosering (2 capsules)

Kefir-kombucha gefermenteerd biologische Lion’s Mane (Hericium erinaceus) vruchtlichaam – 800 mg

Ingrediënten

Gefermenteerde Lion’s Mane (Hericium erinaceus) vruchtlichaam*, gefermenteerde tapioca (capsule)*
*Gecertificeerde biologische ingrediënten

Waarschuwingen:

De vermelde aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.