Gefermenteerde Cordyceps

29,95

Ooit beschouwd als de ‘keizerlijke paddenstoel’, wordt dit speciale adaptogeen geprezen om zijn traditionele ondersteuning van fysieke prestaties en uithoudingsvermogen.

Op voorraad

Categorieën: ,

Gefermenteerde Cordyceps Bio (60 caps)

Cordyceps is een paddenstoel met adaptogene eigenschappen en wordt binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde beschouwd als de ‘keizerlijke paddenstoel’. Living Nutrition heeft met dit product een traditioneel voedingssupplement ontwikkeld met gefermenteerde cordyceps. Puur natuur én 100% biologisch. Dankzij de speciale kefir-kombucha-fermentatie wordt de biologische beschikbaarheid van de ingrediënten op natuurlijke wijze verhoogd. Een dagdosering van 2 capsules bevat 900 mg biologische cordyceps vruchtlichaam.

Fermented Cordyceps wordt geleverd in een stevig, glazen potje met 60 capsules. De producten van Living Nutrition zijn geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met een glutenallergie.
 

Gefermenteerd voedingssupplement met cordyceps

Rijk aan microflora en enzymen

Zacht voor de maag

Met een hoge bio-beschikbaarheid dankzij fermentatie

Capsule kan worden geopend om makkelijk door eten te mengen

100% biologisch

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Glutenvrij

Vrij van additieven

Inhoud: 60 capsules

 

Dosering

Tweemaal daags 1 capsule bij de maaltijd innemen. Capsules kunnen worden geopend en toegevoegd aan drankjes of voedsel. Vermijd inname met (zeer) warme voedingsmiddelen of dranken, die de delicate voedingsstoffen kunnen beschadigen.

Samenstelling per dagdosering (2 capsules)

Kefir-kombucha gefermenteerd biologische cordyceps (Cordyceps militaris) vruchtlichaam – 900 mg

Ingrediënten

Gefermenteerde cordyceps (Cordyceps militaris) vruchtlichaam*, gefermenteerde tapioca (capsule)*
*Gecertificeerde biologische ingrediënten

Waarschuwingen:

De vermelde aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.