Foodsporen Chaga extract 30ml

19,95

Zorgt mede voor een goede weerstand
Draagt bij aan een normale celdeling
Met extra vitamine D3

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Foodsporen Chaga extract 30ml 

Het gebruik van Chaga tinctuur gaat duizenden jaren terug. Chaga wordt ‘de koning van de paddenstoelen’ genoemd en niet zonder reden! Het Foodsporen Chaga extract is een echte krachtpatser! Het Foodsporen Chaga extract is een uitstekende manier om aan je weerstand en immuniteit te werken! Chaga is één van de bekendste en ook bijzonderste paddenstoelen. Het wordt al eeuwen succesvol ingezet in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Dit Chaga Paddenstoelen Extract van Foodsporen heeft één van de beste concentraties van gezonde stoffen. Deze optimale verhouding creëren zij dankzij een hightech drievoudig extractiemethode. Hierdoor bevat dit tinctuur een volledig spectrum van de vitale stoffen die Chaga rijk is.


Helpt bij de normale werking van het immuunsysteem
Zorgt mede voor een goede weerstand
Draagt bij aan een normale celdeling
Met extra vitamine D3
Om bij de aanmaak van rode bloedlichaampjes te helpen
Geschikt voor volwassenen

Gebruiksaanwijzing Foodsporen Chaga extract 30ml

2x daags een half pipetje. Verspreid de inname over de dag voor maximale biologische beschikbaarheid. Niet innemen met koolzuurhoudende dranken over medicijnen.


Ingrediënten en inhoud

Ingrediënten: Chaga (Inonotus obliquus), Aqua, Alcohol, Cholecalciferol (Vitamine D3)

Per 10 druppels:                                    %ADH
Chaga                           200mg
Vitamine D3                  1,5μg               15%

30 ml: 60 doseringen voor 30 dagen

Productie en extractie

Om je de beste concentratie van gezonde stoffen te kunnen garanderen maken wij gebruik van een high-tech 3-voudige extractie procedure. Hierdoor is het volledige spectrum van vitale stoffen aanwezig in de extracten van Foodsporen. Wanneer je een voedingssupplement van Chaga gaat kopen is het belangrijk dat je kiest voor een extract. De tincturen van Foodsporen zijn uiterst geconcentreerd en speciaal ontwikkeld voor optimale opname in het lichaam. Onze paddenstoelen zijn sterk adaptogeen wat wil zeggen dat ze uw lichaam en uw immuunsysteem ondersteunen tijdens periodes van stress en vermoeidheid. Je kunt de extracten van Foodsporen beschouwen als uw persoonlijke lijfwachten die je beschermen en je immuunsysteem versterken!

Waarschuwing

Voedingssupplement. Dit product is geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. Dit is geen geneesmiddel. Raadpleeg voor gebruik je arts bij zwangerschap, borstvoeding of voorgeschreven medicatie. Stop direct met het gebruik, informeer ons en raadpleeg je arts als je een bijwerking van dit product ervaart.

Bewaring

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Niet in de koelkast. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.