CHAGA POEDER

16,95

Chaga is een parasitaire zwam die hoofdzakelijk op berken groeit. Chaga is een harde, gebarsten uitstulping die aan de buitenkant zwart is en van binnen helderoranje. Chaga is een zogenaamde adaptogeen. Adaptogene planten en paddenstoelen helpen ons lichaam weer in balans te komen.

Op voorraad

Categorieën: , ,

Chaga poeder 125 gram

(Inonotus obliquus)


Chaga poeder. Chaga is een parasitaire zwam die hoofdzakelijk op berken groeit. Chaga is een harde, gebarsten uitstulping die aan de buitenkant zwart is en van binnen helderoranje. Chaga is een zogenaamde adaptogeen. Adaptogene planten en paddenstoelen helpen ons lichaam weer in balans te komen. Een aantal belangrijke bestanddelen van de Chaga zijn antioxidanten, bèta-D-glucanen, polysachariden, fytosterolen, betulinol en betulinezuur.


100% natuurlijk
Biologisch gecertificeerd
Hoogste kwaliteit
Hersluitbare verpakking
Met handig doseerschepje
Krachtige antioxidant
Bevat een hoge concentratie melanine en betulinezuur
Non GMO
125 gram


Ingrediënten:
Biologische Chaga (Inonotus obliquus)


Voedingswaarden per 100 gram:
Energie 814kJ/ 200kcal
Eiwitten 3,9 gram
Koolhydraten 10,1 gram
Suikers < 0,2 gram
Vetten 0,3 gram
Onverzadigde vetten 0.2 gram
Vezels 70,8 gram
Natrium  < 0.1gram
100% Natuurlijk en biologisch product


Gebruik:
Volwassenen nemen 1 tot 4 maal daags 1 maatschepje poeder. U kunt Shiitake poeder mengen met water of voedsel. Ook verkrijgbaar biologische Chaga in capsules!


Bewaren:
Bewaar dit product op kamertemperatuur in een gesloten verpakking. Buiten bereik van kinderen houden.


Over Paddenstoelen.org:Paddenstoelen.org biedt de mooiste paddenstoelen supplementen aan zonder onnodige toevoegingen. Biologisch gecertificeerd (SKAL). Met de grootste zorg worden de paddenstoel-extracten samengesteld. Hierdoor kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit waarborgen. Na de oogst worden de paddenstoelen direct verwerkt tot een fijn poeder. Iedere paddenstoel heeft zijn eigen unieke karakter en eigenschappen. Ons doel is om de mooiste paddenstoel-supplementen aan te bieden voor een zo gunstig mogelijke prijs.

SKAL Gecertificeerd: NL-BIO-01
chaga
Let op:
De aangegeven aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Als u borstvoeding geeft, zwanger bent of zwanger wilt worden, dient u uw arts of therapeut te raadplegen voordat u dit product gebruikt.[cresta-social-share]


Meer PoedersResultaat 1–3 van de 9 resultaten wordt getoond

 • Biologische B12 uit Shiitake

  B12 uit biologische Shiitake
  Optimale dosis 20mcg vitamine B12
  Een complete bron van B12

  11,95
 • Immuno Poeder Chaga & Zwarte Bes

  Immuno Poeder Chaga & Zwarte Bes

  Wilde Chaga paddenstoelen poeder Bio 60gr

  Een  biologisch voedingssupplement rijk aan antioxidanten. Een natuurlijke bron van vitamine C, B1 en B2. Biologisch gecertificeerd en rechtstreeks uit de Estlandse bossen.

  13,95
 • Wilde Chaga Paddenstoelen Poeder

  Wilde Chaga Paddenstoelen Poeder

  Wilde Chaga paddenstoelen poeder Bio 30gr

  Een  biologisch voedingssupplement rijk aan antioxidanten. Een natuurlijke bron van vitamine B1, B2 en B5. Biologisch gecertificeerd en rechtstreeks uit de Estlandse bossen.

  9,95
1 2 3
0

€0,00