CHAGA CAPSULES

15,95

Chaga is een parasitaire zwam die hoofdzakelijk op berken groeit. Chaga is een harde, gebarsten uitstulping die aan de buitenkant zwart is en van binnen helderoranje. Chaga is een zogenaamde adaptogeen. Adaptogene planten en paddenstoelen helpen ons lichaam weer in balans te komen.

Chaga capsules 60 stuks

(Inonotus obliquus)


Chaga capsules. Chaga is een parasitaire zwam die hoofdzakelijk op berken groeit. Chaga is een harde, gebarsten uitstulping die aan de buitenkant zwart is en van binnen helderoranje. Chaga is een zogenaamde adaptogeen. Adaptogene planten en paddenstoelen helpen ons lichaam weer in balans te komen. Een aantal belangrijke bestanddelen van de Chaga zijn antioxidanten, bèta-D-glucanen, polysachariden, fytosterolen, betulinol en betulinezuur.


100% natuurlijk
Biologisch gecertificeerd
Hoogste kwaliteit
Hersluitbare verpakking
Bevordert uw vitaliteit
Krachtige antioxidant
Bevat een hoge concentratie melanine en betulinezuur
Non GMO
60 stuks


Ingrediënten:
Biologische Chaga (Inonotus obliquus)


Inhoud:
60 stuks (450mg per plantaardige capsule)


Voedingswaarden per 100g:
Energie 814kJ/ 200kcal
Eiwitten 3,9 gram
Koolhydraten 10,1 gram
Suikers < 0,2 gram
Vetten 0,3 gram
Onverzadigde vetten 0.2 gram
Vezels 70,8 gram
Natrium  < 0.1gram
100% Natuurlijk en biologisch product


Gebruik:
1 tot 3 maal daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd met water innemen. (indien niet anders voorgeschreven). Dosering niet overschrijden. Geschikt voor vegetariërs. Wij bieden ook Chaga poeder aan, handig door smoothies en ontbijt.


Bewaren:
Bewaar dit product op kamertemperatuur in een gesloten verpakking. Buiten bereik van kinderen houden.


Over Paddenstoelen.org:Paddenstoelen.org biedt de mooiste paddenstoelen supplementen aan zonder onnodige toevoegingen. Biologisch gecertificeerd (SKAL). Met de grootste zorg worden de paddenstoel-poeders samengesteld. Hierdoor kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit waarborgen. Na de oogst worden de paddenstoelen direct verwerkt tot onbewerkte verpoederde vruchtlichamen. Iedere paddenstoel heeft zijn eigen unieke karakter en eigenschappen. Ons doel is om de mooiste paddenstoel-supplementen aan te bieden voor een zo gunstig mogelijke prijs.

SKAL Gecertificeerd: NL-BIO-01
chaga
Let op:
De aangegeven aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Als u borstvoeding geeft, zwanger bent of zwanger wilt worden, dient u uw arts of therapeut te raadplegen voordat u dit product gebruikt.
Meer Capsules1 2