Chaga capsules Mushrooms4life

23,95

Chaga ‘The Diamond Of The Woods’ wordt traditioneel in heel Rusland en Oost-Europa gebruikt voor vitaliteit en bescherming tegen ziekten. Mushrooms4life gebruikt alleen wild geoogste Chaga die traditioneel op berkenbomen in Siberië worden gekweekt.

Op voorraad

Categorieën: , ,

Chaga capsules Mushrooms4lifeOp zoek naar biologische Chaga in capsules? Chaga capsules Mushrooms4life gebruikt alleen wild geoogste Chaga die traditioneel op berkenbomen in Siberië worden gekweekt om zo de belangrijke actieve voedingsstoffen als betulinezuur te verkrijgen.


We begrijpen dat elke paddenstoel zijn eigen unieke karakter, eigenschappen en voedingsprofiel heeft. Om het effect van elke paddenstoel te maximaliseren, besteden we de grootste zorg aan het kweken van de paddenstoel op zijn optimale voedingsmedium en het selecteren van de specifieke delen van de paddenstoel die nodig zijn om de grootste hoeveelheden actieve voedingsstoffen te leveren. Alleen op deze manier kan je een breed scala van belangrijke actieve voedingsstoffen leveren.


Chaga ‘The Diamond Of The Woods’ wordt traditioneel in heel Rusland en Oost-Europa gebruikt voor vitaliteit en bescherming tegen ziekten.


Over Mushrooms4life CHAGAChaga-conk die op berkenbomen in Siberië wordt gekweekt
Gecombineerd warm water en ethanolische extracten
Dit product is van nature gluten-, zuivel- en sojavrij
Geschikt voor vegetariërs en veganisten


Ingrediënten:
Organische Chaga (Inonotus obliquus) conk, * plantaardige cellulosecapsule (hydroxypropylmethylcellulose). *Niet organisch.


Dosering:
1 tot 3 maal daags 2 capsules


Inhoud 2 capsules
Biologische Chaga (Inonotus obliquus) conk 800mg
Dubbel geëxtraheerd (gecombineerde heet water en ethanolische extracten)
Bevat minimaal 30% polysacchariden en 2% triterpenen


Over Mushrooms4lifeMushrooms4life is opgericht door de wereldberoemde onderzoeker en auteur Martin Powell als onderdeel van zijn missie om de beschikbaarheid van hoogwaardige biologische paddenstoel-supplementen tegen betaalbare prijzen uit te breiden.


Bij Mushrooms4Life begrijpen we dat elke paddenstoel zijn eigen unieke karakter, eigenschappen en voedingsprofiel heeft. We besteden de grootste zorg aan het gebruik van alleen de hoogste kwaliteit grondstoffen, zorgvuldig geselecteerd om de volledige activiteit van elke paddenstoel te leveren.


We gebruiken nooit bindmiddelen, additieven, kunstmatige ingrediënten of chemicaliën in onze producten en wij kopen al onze paddenstoelen rechtstreeks bij onze doorgelichte deskundige telers, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de hoogste kwaliteitssupplement krijgt met de meest gunstige eigenschappen.


Bewaaradvies
Bewaren op een koele, droge plaats zonder direct zonlicht.


Waarschuwing
De aangegeven aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Buiten het bereik van jonge kinderen en huisdieren houden.
Meer Mushrooms4life1 2 3 4 5