PADDENSTOELEN.ORG BRENGT U DE BESTE PRODUCTEN


De producten die wij aanbieden zijn 100% natuurlijk en biologisch. Daarnaast kunt u rekenen op een snelle verzending en een goede service.
Paddenstoelen worden al meer dan 5.000 jaar gebruikt en bestudeerd. Ze zijn het vergeten superfood, boordevol nuttige stoffen om de gezondheid van het hele systeem te ondersteunen.Al duizenden jaren die teruggaan tot oude beschavingen, hebben mensen de geneeskrachtige eigenschappen van schimmels gebruikt om de mentale en fysieke gezondheid te ondersteunen.
We zijn hier om die oude filosofie in u nieuw leven in te blazen om een gezonde levensstijl te helpen promoten. Wij zijn zelf zeer onder de indruk van de bijzondere kracht van paddenstoelen en hopen dat u dat ook zult zijn.
Shiitake poeder 125 gram

SHIITAKE
Shiitake (Lentinula edodes) is één van de meest lekkere en daarom ook bekendste paddenstoelen van de wereld. Een ware delicatesse volgens gerenommeerde sterrenchefs.
LEES MEER
Reishi paddenstoel kopen

REISHI
Reishi wordt al duizenden jaren gebruikt als medicinale paddenstoel. In de oude Chinese Tradtitionele Geneeswijze werd deze paddenstoel al door keizers gebruikt.
LEES MEER
herkomst chaga paddenstoel

CHAGA
Chaga is een paddenstoel die er op het eerste gezicht niet heel aantrekkelijk uitziet. Maar laat uzelf niet misleiden. Deze berkenweerschijnzwam wordt al eeuwen als traditioneel medicijn.
LEES MEER
Maitake poeder

MAITAKE
Maitake is een weelderige zwam paddenstoel. Meestal grijs of bruinig van kleur. Ook kan de zwam een compleet witte kleur aannemen. Aan de eikhaas zitten verschillende losse onderdelen.
LEES MEER
cordyceps kopen

CORDYCEPS
Cordyceps is een geslacht van 400 verschillende schimmels in de familie Cordycipitaceae. Dit superfood wordt al jarenlang gebruik in de Chinese kruidengeneeskunde.


LEES MEER
Lion's Mane kopen

LION'S MANE
Lion’s Mane (Hericium erinaceus, of pruikzwam) kan een positief effect hebben op neurogenese, cognitie, geheugen, stemming en veroudering.


LEES MEER

EIGEN UNIEKE KARAKTER
EIGENSCHAPPEN EN VOEDINGSPROFIEL


Onze producten zijn met veel zorg en aandacht ontwikkeld. Wij zijn eerlijk en enthousiast, met een passie voor gezondheid en voeding. Paddenstoelen-supplementen worden steeds populairder door hun medicinale en nutritionele eigenschappen. Wij bieden de op dit moment de meest populaire paddenstoel-supplementen.
Het is onze missie om de bekendheid van de prachtige natuurlijke paddenstoelen-supplementen te vergroten. En de beste hoogwaardige biologische paddenstoel supplementen aan te bieden voor een zo gunstig mogelijke prijs.

Resultaat 16–18 van de 24 resultaten wordt getoond

 • Reishi Spore capsules Mushrooms4life

  Reishi Spore capsules Mushrooms4life

  Reishi staat bekend als een zeer krachtige Superfood voor het immuunsysteem van ons lichaam. Van Reishi is aangetoond dat het diepgaande effecten heeft op het menselijke immuunsysteem en een breed spectrum van levensverbeterende eigenschappen.

  29,95
 • Shiitake capsules Mushrooms4life

  Shiitake capsules Mushrooms4life

  Shiitake ‘The Fragrant Mushroom’ wordt traditioneel gebruikt voor een breed scala aan gezondheidsproblemen.

  22,95
 • Wilde Chaga Paddenstoelen Poeder

  Wilde Chaga Paddenstoelen Poeder

  Wilde Chaga paddenstoelen poeder Bio 30gr

  Een  biologisch voedingssupplement rijk aan antioxidanten. Een natuurlijke bron van vitamine B1, B2 en B5. Biologisch gecertificeerd en rechtstreeks uit de Estlandse bossen.

  9,95
1 2 3 4 5 6 7 8

Alleen kwaliteitsproducten      Uitzonderlijke service      Gratis verzending vanaf € 60,-      Voor 15:30 besteld, direct verzonden     

Alleen kwaliteitsproducten
Uitzonderlijke service
Gratis verzending vanaf € 60,- 
Voor 15:30 besteld, direct verzonden
0

€0,00