PADDENSTOELEN.ORG BRENGT U DE BESTE PRODUCTEN


De producten die wij aanbieden zijn 100% natuurlijk en biologisch. Daarnaast kunt u rekenen op een snelle verzending en een goede service.
Paddenstoelen worden al meer dan 5.000 jaar gebruikt en bestudeerd. Ze zijn het vergeten superfood, boordevol nuttige stoffen om de gezondheid van het hele systeem te ondersteunen.Al duizenden jaren die teruggaan tot oude beschavingen, hebben mensen de geneeskrachtige eigenschappen van schimmels gebruikt om de mentale en fysieke gezondheid te ondersteunen.
We zijn hier om die oude filosofie in u nieuw leven in te blazen om een gezonde levensstijl te helpen promoten. Wij zijn zelf zeer onder de indruk van de bijzondere kracht van paddenstoelen en hopen dat u dat ook zult zijn.
Shiitake poeder 125 gram

SHIITAKE
Shiitake (Lentinula edodes) is één van de meest lekkere en daarom ook bekendste paddenstoelen van de wereld. Een ware delicatesse volgens gerenommeerde sterrenchefs.
LEES MEER
Reishi paddenstoel kopen

REISHI
Reishi wordt al duizenden jaren gebruikt als medicinale paddenstoel. In de oude Chinese Tradtitionele Geneeswijze werd deze paddenstoel al door keizers gebruikt.
LEES MEER
herkomst chaga paddenstoel

CHAGA
Chaga is een paddenstoel die er op het eerste gezicht niet heel aantrekkelijk uitziet. Maar laat uzelf niet misleiden. Deze berkenweerschijnzwam wordt al eeuwen als traditioneel medicijn.
LEES MEER
Maitake poeder

MAITAKE
Maitake is een weelderige zwam paddenstoel. Meestal grijs of bruinig van kleur. Ook kan de zwam een compleet witte kleur aannemen. Aan de eikhaas zitten verschillende losse onderdelen.
LEES MEER
cordyceps kopen

CORDYCEPS
Cordyceps is een geslacht van 400 verschillende schimmels in de familie Cordycipitaceae. Dit superfood wordt al jarenlang gebruik in de Chinese kruidengeneeskunde.


LEES MEER
Lion's Mane kopen

LION'S MANE
Lion’s Mane (Hericium erinaceus, of pruikzwam) kan een positief effect hebben op neurogenese, cognitie, geheugen, stemming en veroudering.


LEES MEER

EIGEN UNIEKE KARAKTER
EIGENSCHAPPEN EN VOEDINGSPROFIEL


Onze producten zijn met veel zorg en aandacht ontwikkeld. Wij zijn eerlijk en enthousiast, met een passie voor gezondheid en voeding. Paddenstoelen-supplementen worden steeds populairder door hun medicinale en nutritionele eigenschappen. Wij bieden de op dit moment de meest populaire paddenstoel-supplementen.
Het is onze missie om de bekendheid van de prachtige natuurlijke paddenstoelen-supplementen te vergroten. En de beste hoogwaardige biologische paddenstoel supplementen aan te bieden voor een zo gunstig mogelijke prijs.

Resultaat 1–3 van de 24 resultaten wordt getoond

 • Chaga capsules Mushrooms4life

  Chaga capsules Mushrooms4life

  Chaga ‘The Diamond Of The Woods’ wordt traditioneel in heel Rusland en Oost-Europa gebruikt voor vitaliteit en bescherming tegen ziekten. Mushrooms4life gebruikt alleen wild geoogste Chaga die traditioneel op berkenbomen in Siberië worden gekweekt.

  23,95
 • Chaga poeder Mushrooms4life

  Chaga poeder Mushrooms4life

  Chaga poeder Mushrooms4life 60 gram

  100% biologisch en vrij van additieven, bindmiddelen, hulpstoffen of vulstoffen

  44,95
 • Cordyceps capsules Mushrooms4life

  Cordyceps capsules Mushrooms4life

  Cordyceps de keizerlijke paddenstoel is een in China traditioneel gebruikte paddenstoel, die op 3000 tot 5000 meter hoogte groeit in het Himalaya hooggebergte en andere bergketens in Tibet en China. Cordyceps sinensis heeft een versterkende en opwekkende werking op lichaam en geest.

  23,95
1 2 3 4 6 7 8

Alleen kwaliteitsproducten      Uitzonderlijke service      Gratis verzending vanaf € 60,-      Voor 15:30 besteld, direct verzonden     

Alleen kwaliteitsproducten
Uitzonderlijke service
Gratis verzending vanaf € 60,- 
Voor 15:30 besteld, direct verzonden
1

€15,95